NYTT AVSNITT: "Stall V75 - En Podcast om Trav". 


Ni lyssnar på avsnittet här nedan: 

https://minandel.se/stall-v75-en-podcast-om-trav-v75-aby-912/

Ni kan också lyssna på Podden i Er podcastapp som finns tillgänglig för både Apple och Android. Där har Ni även möjlighet att prenumerera på den - då får Ni avisering varje gång ett nytt avsnitt publiceras. Sök efter "Stall V75 - En Podcast om Trav" så hittar Ni oss.


INFO OM PODDEN: Här snackar jag och Björn Carlström om lördagens V75-omgång på Åby. Och dagen till ära har vi dessutom en gäst i form av Jimmy Tapper som är en ny spelläggare på MinAndel. Ni får ta del av våra tankar och idéer och dessa blir ett gemensamt system. Ni köper in Er i systemet via länken nedan och namnet på systemet är "Podcast Johan-Björn":

https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490

Vi har haft en kontinuerligt utdelning på systemet och för några veckor sedan var vi snubblande nära över 200.000:-. Och både Björn och jag har bevisad toppform -  så välkommen att köpa in Er!


NYHET: Ni har nu möjlighet att bli upp skrivna på vår maillista, då får Ni ett mail när en pod eller klipp på vår Youtube kanal (MinAndel presenterar) publiceras. Maila oss på podcast@minandel.se så blir Ni uppskrivna. Går även bra att skriva Er mail i kommentarfältet så skriver vi upp Er.


Mycket Nöje!