Nu finns ett nytt avsnitt publicerat av "Stall V75 - En Podcast om Trav". 

Ni lyssnar på avsnittet här nedan: https://minandel.se/v75-jagersro-212/

Ni kan också lyssna på Podden i Er podcastapp som finns tillgänglig för både Apple och Android. Där har Ni även möjlighet att prenumerera på den - då får Ni avisering varje gång ett nytt avsnitt publiceras. Sök efter "Stall V75 - En Podcast om Trav" så hittar Ni oss.


INFO OM PODDEN: Här snackar jag och Björn Carlström om lördagens V75-omgång på Jägersro där våra tankar och idéer blir ett gemensamt system. Ni köper in Er i systemet via länken nedan och namnet på systemet är "Podcast Johan-Björn":

https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490

Vi har haft en kontinuerligt utdelning på systemet och för några veckor sedan var vi snubblande nära över 200.000:-. Och både Björn och jag har bevisad toppform -  så välkommen att köpa in Er!


NYHET: Ni har nu möjlighet att bli upp skrivna på vår maillista, då får Ni ett mail när en pod eller klipp på vår Youtube kanal (MinAndel presenterar) publiceras. Maila oss på podcast@minandel.se så blir Ni uppskrivna. Går även bra att skriva Er mail i kommentarfältet så skriver vi upp Er.


VECKANS AVSNITT: Björn Carlström  och jag (Johan Ulvestål) snackar om lördagen V75-omgång på Jägersro där vi bland annat  behandlar följande ämnen:

- Våra Tankar kring Barfotaförbudet.

- Skrälldraget under 3%.

- Vinnaren i tävlingen presenteras och ny tävling genomförs 

- Blir det en ny triumf på våra Tvillingspel?


 In och lyssna och ta del av vårt snack...


Har Ni frågor eller funderingar kring podden eller vill svara på veckans tävling så hör jättegärna av Er till  oss på följande mailadress: podcast@minandel.se


Hoppas Ni kommer gilla veckans avsnitt!

Mycket Nöje!!