Ni lyssnar på avsnittet här:
https://minandel.se/stall-v75-en-podcast-om-trav-14-romme/
Ni kan också lyssna på Podden i Er podcastapp som finns tillgänglig för både Apple och Android. Där har Ni också möjlighet att prenumerera på den - då får Ni avisering varje gång ett nytt avsnitt publiceras. Sök efter "Stall V75 - En Podcast om Trav" så hittar Ni oss.

INFO OM PODDEN: Här snackar Björn Carlström och jag om söndagens jackpotomgång på Rommetravet (V75) - där våra tankar och idéer blir ett gemensamt system. Vi bjuder även på spikförslag och drag till övriga omgångar under påskens Spring Race. Ni har möjlighet att köpa in Er i systemet vilket har namnet "Podcast Johan-Björn". Andelspriset är blott 88:- och Ni köper Er andel här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490

VECKANS RUBRIKER:

  •  Springrace Final med STOR Jackpot
  • Dragen under 5 %
  • Björn Goop tillbaka bakom Zenit Brick - Vi Spikar!
  • Vi garderar Månprinsen med ekipage i Spets.
  • Ny Tävling.
  • EXTRA: Spikförslag/Drag till övriga V75-omgångar under Spring Race.
  • Och en massa annat härligt snack.

 

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK: Vi kommer regelbundet lägga ut material och annat smått och gott som har med podden att göra på vår Facebooksida "MinAndel". Så följ och gilla vår sida https://www.facebook.com/minandel.se/ så får Ni bland annat ta del av:
 Andelsspel till GS75/V64/V65.
- Möjlighet till att surra och diskutera kring veckans största travomgångar
- Vi presenterar veckans vinnare i tävlingen och berättar tanken kring ledtrådarna
- Ett arkiv där Ni finner alla tidigare inspelade avsnitt
- Uppdatering kring systemet som vi tjötade fram under veckan
- Travtips och Analyser
- Och mycket mycket mer

STÄLL FRÅGOR TILL OSS: Vi har en ny programpunkt i podden där Ni lyssnare har möjlighet att ställa frågor till oss om Ni har några funderingar inom ett visst ämne i travvärlden. Det kan vara en faktafråga eller något ämne som Ni vill att vi belyser och diskuterar kring. Maila oss podcast@minandel.se så lyfter vi frågan/ämnet i podden. Varmt välkomna och Vi ser fram emot att höra av Er!

Mycket Nöje!!