Nu finns ett nytt avsnitt  publicerat av "Stall V75 - En Podcast om Trav". Ni lyssnar på avsnittet här: https://minandel.se/stall-v75-en-podcast-om-trav-v75-bjerke-1811/

Ni kan också lyssna på Podden i Er podcastapp som finns tillgänglig för både Apple och Android. Här har Ni även möjlighet att prenumerera på den - då får Ni avisering varje gång ett nytt avsnitt publiceras. Sök efter "Stall V75 - En Podcast om Trav" så hittar Ni oss.


INFO OM PODDEN: Här snackar jag och Björn Carlström om lördagens V75-omgång på Bjerke där våra tankar och idéer blir ett gemensamt system. Ni köper in Er i systemet via länken nedan och namnet på systemet är "Podcast Johan-Björn":

https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490

Vi har haft en kontinuerligt utdelning på systemet och för några veckor sedan var vi snubblande nära över 200.000:-. Och både Björn och jag har bevisad toppform -  så välkommen att köpa in Er!


VECKANS AVSNITT: Då är det dags att styra kosan till grannlandet Norge. Vi gör allt för att hitta samtliga vinnare till V75 och väljer att ta ställning och garderar SAMTLIGA favoriter för att hitta de stora slantarna. Vi har fler spännande drag och en klurig tävling står som vanligt på agendan men framför allt skönt snack.


Har Ni frågor eller funderingar kring podden eller vill svara på veckans tävling så hör jättegärna av Er till  oss på följande mailadress: podcast@minandel.se


Hoppas Ni kommer gilla veckans avsnitt!

Mycket Nöje!!