V75-1:  4:Some Summit (54%)

Kommentar: Klasshäst som gör comeback, mitt råd är definitivt att INTE spika. Självklart är det hästen med största kapacitet, men att spika efter 11 månaders frånvaro det gör jag inte. Tror personligen helhjärtat på 5:Coco Die Vie. Favoritfall?


V75-2:  2:Telecomando O.K (19%)

Kommentar: Då tror Ni jag är galen då många har Uncle Lasse som vinnare både i kval och final. Fast nu är det just ett kval och Goop har uttalat sig om att når han ledning så kör han där. Då ställer jag mig själv frågan - hur mycket vill Uncle Lasse offra för att vinna denna deltävling? Helt klart skrällvarning, men personligen lär jag gardera.  


V75-3: 1:Poet Bronline (59%)

Kommentar: Spets och Slut tror jag helhjärtat på ifrån detta perfekta utgångsläge. Peter Untersteiner har satsat mot detta lopp grymt mycket och går hästen bara felfritt så tror jag på triumf.  Att han sedan vinner finalen är jag visserligen tveksam till. Fast se upp med Cruzado Dela Noche som jag personligen tror kommer köras sparsamt av taktikern Goop som laddar för finalen.


V75-4: Soutwind Mozart (51%)

Kommentar: Här hittar Ni min min vinnare till totalt segern - Älskar denna travare och har än så länge inte sett hela hans kapacitet. Att han dessutom tränas av Veijo gör mig dessutom ännu säkrare. Det är ett grymt bra spikförslag och kan vinna detta lopp från alla positioner. Fast nu är det ett kvallopp och hoppas innerligt att Veijo tänker på finalen. Så där av väljer jag att gardera detta lopp.


V75-5: 5:Västerbo Arthur (18%)

Kommentar: Ett ovisst lopp där jag väljer att gardera rejält, men vill man spika sig ur detta lopp så är det Västerbo Arthur man skall satsa på. Han har formen och kommer han bara iväg felfritt så se upp!


V75-6: 5:Apapmand (8%)

Kommentar: Även detta är ett garderingslopp i mina ögon men väljer man att spika bör man satsa på Apapmand. Har grymt bra form och vann dessutom Danska sprintermästaren.


V75-7:  6:Pioneer Face (17%)

Kommentar: Min chansspik i omgången, visst det är ett svårläst lopp men jag väljer att spika mig ur detta. Han har en grym form och skulle inte bli överraskad om han triumferar här.