V75-1:  7:Takethem (19%) 

Kommentar: Utmanar helt klart favoriten som dessutom vilat i 2,5 månad. Formen är på topp och en het segerkandidat.

 

V75-2:  1:Tudor Kronos (68%) 

Kommentar: Omgångens största favorit och faktiskt inte hur någon skall kunna fälla honom. Det blir spik och sedan får man försöka hitta skrällarna i de övriga avdelningarna. 

 

V75-3:  2:Pense Kloster (19%)

Kommentar: Ett intressant spikförslag från detta utgångsläge, men spikförslaget är långtifrån säkert och kommer själv gardera.  

V75-4:  14:On Hold (38%)

Kommentar: Ett otroligt jämnt lopp som kan bli dyrt, känner man för att spika sig ur detta lopp är helt klart On Hold ett bra alternativ. Grymt starkt och med rätt ryggar så kan triumfen vara ett faktum. Personligen ligger spiken nära, men det som oroar är helt klart spåret och att runda allt här kan bli en för svår uppgift?

 

V75-5:  4:Tobacco (8%) 

Kommentar: Svåranalyserad med tanke på senaste insatsen och detta gör mig verkligen tveksam. Blir gardering för egen dels p.g.a Tobaccos insats senast och dels för att skrällvarningen är såpass stort i detta lopp.  

 

V75-6:  5:Magic Tonight (22%)

Kommentar: Intressant lopp på förhand där det är många om budet. Magic Tonight har haft det tufft i de senaste loppen, men har stött på stenhård konkurrens. Det är ett frågetecken kring formen, men de värsta konkurrenterna startar ifrån sämre spår så chanserna är ändå goda. Svårt, gardera!

 

V75-7:  1:Furious Francis (39%)

Kommentar: Skulle han kunna försvara ledningen utan att det kostar för mycket så är väldigt mycket vunnet. Spets och slut? Men frågan är hur hård körning det blir inledningsvis?