Då sitter man här på småtimmarna och analyserar och tittar i lopparkivet inför veckans bägge V7:or. Lite tankar har jag visserligen på det som skett på senaste tiden..

Vi Håller alla Tummar vi har!!

Den underbara stjärnan Delicious har återigen drabbats av magsmärtor och fick i förra veckan veterinärvård. Undersökningen visade tyvärr på en kronisk magsjukdom så framtiden är tyvärr oviss. Om vi får se henne på tävlingsbanan är därmed tveksam - Vi håller alla tummar vi har!!!


Välkommen Tillbaka - Saknat Dig!!

En väldigt Glad nyhet är att Johnny Takter är tillbaka på V7 efter sin timeout. Att en travkusk "går in i väggen" är väl egentligen inte så konstigt, med tanke på den stress och arbetsbelastning som ligger bakom yrket. Jag har personligen sett på nära håll hur illa det är när en person som står en nära går in i väggen. Och den enda medicinen det är lugn och ro och att försöka "landa" och se saker ur ett annat perspektiv. Johnny har haft regelbunden kontakt med den mentala coachen Stig Wiklund och återhämtningen har sakta men säkert gått åt rätt håll. Och nu är han äntligen tillbaka!! För mig är Johnny Takter min favoritkusk alla dagar i veckan - dels för hans magiska styrningar och dels för hans härliga personlighet!

Så Välkommen Tillbaka Johnny!!!

Dessvärre har vi fått konstatera att detsamma har drabbat Robert Bergh - utmattningssymptom. Säger bara en sak: stressa inte tillbaka Robert, utan ta den tid Du behöver för att återhämta Dig!


Hipp Hipp Hurra!!

Slutligen vill jag säga Grattis till Björn Goop som blivit 40 år UNG!!! Visserligen känns det som han varit en del av travvärlden i evigheter - men återigen Grattis!!


Mot 7:an!!

Nu fortsätter vi satsa framåt mot bägge V7:orna i helgen och hoppas att 7:an sitter där. Min analys till lördagen på Rommetravet (1.. 2.. Kör) är redan publicerad och under fredagen kommer analysen inför Solvalla på söndag.


Mycket Nöje!!