Här är det full fart vill jag lova och sitter i skrivande stund och analyserar V8:an tills ikväll. Verkligen intressanta tävlingar och glöm inte att det är dessutom sista chansen att trava barfota på några månader. Min analys till kvällens tävlingarna kommer under eftermiddagen och innan dess kommer jag även publicera mina tankar och reflektioner kring söndagens avdelningar på Gävletravet.  På torsdag väntar en ny intressant intervju och denna gång är det skötaren Jonna Jinesjö tillsammans med Snabba Cash som  står i centrum. Skall verkligen bli roligt och högintressant att få lära känna dem lite bättre. I mån om tid kan det dessutom bli en kär återblick till ett härligt elitloppsminne.  Sist men definitivt inte minst väntar som vanligt min analys till V7:an och denna publiceras på fredag!


Ni följer mig enklast via Twitter där jag länkar till samtliga Publikationer:

@Johanstravblogg


Mycket Nöje!!!