Starten på veckan har varit riktigt bra och är redo för en ny helg med härlig travsport och nya möjligheter. Uncle Lasse visade åter upp sig från sin bästa sida när han på V86 tog positionen i dödens med varvet kvar. Sedan blev det verkligen en uppvisning och skall verkligen bli strålande kul att följa hans utveckling - Elitloppet nästa?? 

Från Botten av mitt Hjärta!! 

ATG spelarservice havererade förra veckan strax innan V7-1 - så därför fick en mängd spelare ingen chans att hitta miljonerna och hoppas från botten från mitt hjärta att ingen satt där hemma med en triumf-rad!! När väl systemet kom igång kraschade det ytterligare en gång strax innan dagens dubbels första avdelning.  Där av tog ATG beslutet att skjuta upp starten  inför avdelning 6, vilket tyvärr kan ha drabba flertalet ekipage som är känsliga när tidsrutinen bryts. Självklart skall alla som vill spela kunna göra detta, men samtidigt måste rättvisa förhållanden råda mellan ekipage så att ingen blir lidande. Det är individer, inga maskiner.... 

Ny Artikelserie!! 

Under natten kommer jag inleda en ny artikelserie där jag intervjuat en person med travanknytning som har hand om om en dagsaktuell travhäst. Det kan vara en ägare, tränare, skötare eller kusk. Det blir ett porträtt både om den ansvariga personen men även om själva individen häst. Den kommer vara lite djupare och handla mer om allt ifrån personens bakgrund och vem hon/han är - till hästens personlighetsdrag och hur träningen utformas.. Först ut är en av mina absolut favorit travare, nämligen Jetset och hennes skötare Johanna Kinell! 

Barnsjukdomar!! 

Positionssystemet som ATG lade ner massa miljoner på har inte fungerar särskilt stabilt som de hade önskat och räknat med. Ett nytt system har visserligen alltid sina barnsjukdomar och det märker man tydligt då positioneringen innehåller en mängd brister. Dessutom kraschar systemet titt som tätt och de får återgå till den klassiska positioneringen (position 1 till 4). Jag gillar idén med systemet, men en vidareutveckling måste ske för att systemet skall bli hållbart. 

VM-Loppet!! 

Då är vi redan inne i oktobermånad och det är dags för VM-loppet. Saknar visserligen ett par ekipage för att nå stjärnglans, fast VM-loppet är alltid högintressant och ser fram emot en härlig lördag. 
Spårlottningen till loppet ser ut enligt följande: 
1:Hannelore Hanover 
2:Resolve 
3:Jonesy 
4:Flanagan Memory 
5:Oasis Bi 
6:Obrigado 
7:B.B.S. Sugarlight 
8:On Track Piraten 
9:Tano Bork 
10:Explosive de Vie 


Dags för Jackpot igen! 


Ja då var det återigen dags för Jackpot, fast denna gång är det inte tal om mellanmjölk efter en omgång med medioker utdelning. Nej det blev precis tvärtom där över 1.1 miljoner system misslyckades med att pricka in 7:an i lördags. Detta efter ett antal härliga skrällar och personligen slutade det med 4 rätt. Det är bara att slicka såren, bryta ihop och komma igen med gött självförtroende. 

Nu Kör Vi!!