Då var vi halvvägs inne i November - hänger verkligen inte med i svängarna för om dryga månaden bankar jultomten på dörren... Kändes som jag satt här igår på balkongen endast klädd i shorts och t-shirt. Fast det är bara att gilla läget och klä på sig lite mer kläder. Annars tycker jag personligen att det har en stor charm med travet under vintern - det är så mycket mer man bör ta hänsyn till i sina analyser. 


Svensk Travsport har Satt Ner Foten!

  • Helgens V7:a slutade med fem rätt, där mina reserver straffade mina "ordinarie" ekipage - så det är bara att bryta ihop och komma igen!! 
  • Något som verklige en härlig medicin för hjärtat var att se Elisabeth Lundholm underbara glädje när hennes ögonsten Bungle Rain triumferade på V7 .
  • Genom en topp tre placering i Prix de Bretagne till helgen kan Propulsion mota en biljett till Prix d’Amerique.
  • Färjestadstravet fick ställa in tävlingar i veckan på grund av tjällossning. 
  • Jörgen Sjunnesson är avstängd från allt tävlande tills vidare då han regelbundet haft sexuella anspelningar till kvinnliga kollegor. Detta är verkligen för jävligt och tar av mig hatten för Svensk Travsport som sätter ner foten! 


Nyhet på Bloggen - V86!!

Imorgon (onsdag, 16/11) är det premiär för V86-tillsammans och jag själv kommer såklart också vara ansvarig för ett lag. Och lagom till detta så kommer jag även att presentera en analys till dessa tävlingar. Fast Ni kommer däremot märka att det är mer texter och snack kring V75, men det innebär inte att jag lägger ner mindre tid på V86. Det är främst för att det är ett större intresse kring V75 och att jag hellre lägger ner tid på analysen än att skriva detaljerade texter till V86. Fast självklart publicerar jag alltid min analys med tankar och reflektioner.


Ny Intervju!

I veckan väntar troligen en ny intervju med en dagsaktuell skötare inför lördagens V7:a. Dessutom blir det en ny tillbakablick i minnesarkivet när det gäller ett elitlopp som ligger mig varmt om hjärtat och självklart väntar både en summering från helgens tävlingar samt min vanliga detaljerade analys till V7-tävlingarna.    


Twitter..

Ni som har missat det så finns jag numera på twitter vilket är det enklaste sättet att följa min blogg där jag länkar till samtliga publikationer. Och från denna länk följer Ni mig:  @Johanstravblogg