Myskläder, Kaffe och Trav - En PerfektStart 

Har precis vaknat efter att ha jobbat natt, klockan är halv tolv. Jag hoppar i myskläderna, knäpper på kaffebryggaren och sätter mig på balkongen och njuter av utsikten  över vattnet. När kaffet är färdigbryggt tar jag med koppen och laptopen ut på balkongen.  Jag klickar in mig på ATG:s hemsidan och studerar startlisterna noga. Jag noterar de intressanta ekipage och inväntar start. Ibland lämnar jag in ett system, fast oftast gör jag inte detta. Det är just det jag Älskar med denna underbara sport - det behöver inte vara fullsatta läktare, inlämnat system eller en elitloppshelg för att jag skall älska och känna den passionerade kärleken till denna sport. 

Hitta Nya Personliga och Framtida Stjärnor

Det bästa som finns är att få upp ögonen för ett nytt ekipage som har en relativt anonym tränare. Det är detta som gör sporten så underbar och det är kring dessa tävlingar jag känner en extra STOR kärlek till travsporten. Vem vill inte se Nuncio fightas emot det bästa? Det är också kärlek och passion fast att se ett nytt intressant ekipage från scratch - det är något helt annat! I en sådan avdelning får jag se resultatet av det extremt hårda arbetet som ligger bakom. Det är detta jag Älskar och där av är jag en person som Älskar dessa lunchtävlingar!! 


Självklart förstår jag de inblandade att det kanske inte är så roligt och motiverande att köra lopp när vinstsummorna är såpass låga. Men som betraktare och travälskare så älskar jag Lunchtravet - ju mer trav som berikar mitt liv, ju mer tillfreds blir jag!!!

Säger bara en sak - Mer Trav åt Folket