Med risk för att låta tjötig så springer veckorna fram och hinner verkligen inte med - fast så går det när den ena tävlingen avlöser den andra. Klagar defintivt inte, utan njuter i fulla drag - sitter återigen på min älskade balkong i mörkret och tittar ut över vattnet.. Har som vanligt lite tankar som jag vill förmedla: 

Propulsion till Prix d’Amerique - Grattis!!

Måste ju självklart inleda med att säga ett stort grattis till Daniel Redén och Propulsion som genom sin andra plats i Prix de Bretagne  kvalificerade sig till januaris stora höjdpunkt d.v.s. Prix d’Amerique! Triumfen i loppet stod svenskbekanta Anna Mix som verkligen går från klarhet till klarhet. Som sista ekipage att kvalificera sig till Prix d’Amerique blev ytterligare ett sto i form av Princess Grif. 

"Mer Nahar åt Folket"

Att sammanfatta V7 tävlingarna kommer jag såklart göra i en separat artikel som vanligt, fast måste såklart hylla Nahar! Vet inte hur många spaltmeter som jag har lagt ner på denna underbara elvaåring, men han skall verkligen hyllas!! Kan inte förstå i min vildaste fantasi att denna underbara travare är såpass gammal. Fast sitter här ändå  med riktigt dåligt samvete.. För en "viss person" skrev följande i sin analys: "Jättekul att se Nahar återigen på startlinjen på V7 och detta underbara ekipage sviker jag i princip aldrig". Och i sista stund så svek jag ändå Nahar och han hamnade utanför kupongen (första resever)... Fast det är inte ofta jag sitter med ett leende på läpparna efter att jag plumpat i första avdelningen. Mer Narhar åt Folket!!!

Gaffelbandsskada Igen!

Reijo Liljendahl drabbas återigen av ett bakslag när det gäller Ready For More som nyligen skulle vara tillbaka på tävlingsbanan. Efter undersökning visade det sig återigen vara en gaffelbandsskada.  

I Veckan?? 

Jo analyser i mängder är att vänta *underbart* - dels en till veckans V8:a och dels till de dubbla V7-omgångarna i helgen. Blir dessutom ett personligt porträtt i veckan med skötaren Kristina Engström som har hand om Hades Håleryd.  Skall också göra en kär återblick  till året 1988 som betytt mycket för mig personligen - men på vilket sett får Ni se under veckan... 


Nu Kör Vi!!