Då har ytterligare en vecka passerat och vi är i princip inne i november. Läste i tidningen idag att snö väntar runt om i Sverige, så det lär nog inte dröja så länge innan vinterbanorna är här.. Det är dessutom endast en månad kvar innan det blir barfotaförbud - vilket startar den första december. 


Försöker Igen Såklart!!! 

Då är det Jackpot (igen)... Har varit lite väl mycket av denna varan i år, så den där speciella känslan när det är mycket pengar i potten den existerar tyvärr inte riktigt på samma sätt. Fast självklart gör jag återigen ett försök att fälla helgens storfavoriter, för att hitta de stora pengarna. Fast som sagt så är det snart vinter och då brukar skrällarna bli mer regel än undantag - skall bli kul!

Ett fylligt sammandrag med mina tankar och reflektioner av V7-omgången på Jägersro (Spurtat och Klart) publiceras som vanligt i veckan (natten mot onsdag troligtvis). 


14 Avdelningar!!

Till helgen på Sundbyholmstravet (Eskilstuna) är det inte bara en V7-omgång att ta hänsyn till, för på söndag är det en extra omgång när Breeders’ Crown Finalerna skall avgöras. Kommer bli en underbar helg med riktigt fin travsport - längtar redan! Och en djupgående analys (1..2.. Kör) till varje tävlingsdag väntar såklart senare i veckan. 


Vem Slutade 7:a - Ett Lotteri!!

ATG:s nya storsatsning Top 7 hade premiär i lördags där man under V75-5 skall försöka pricka in ekipagen som placerar sig 1:a till 7:a. Omdömen runt om Sverige har kanske inte varit de mest positiva. Visserligen är travpubliken lite svårflörtad och det brukar ta ett tag innan ett nytt spel  "går hem i stugorna". Fast denna spelform är jag personligen något skeptisk till. Älskar trav och ser gärna en vidareutveckling av de spelformer vi har, men är som sagt något tveksam. Älskar att götta mig i statistik, studera tidigare insatser i videoarkivet och ta reda på om det skall ske någon ändring i  utrustningen etc. Att sedan väva samman all info i en djupare analys som sedan ligger till grund till mitt färdiga systemet - det är det jag älskar när det gäller det speltekniska. Fast denna spelform känns mer som ett lotteri och då tappar jag tyvärr intresset. 


Kommer Minnas Tillbaka!!

Förutom mina krönikor och V7-analyserna så kommer jag minnas tillbaka till ett legendariskt Elitlopp. Mer nytt är att jag numera har min blogg kopplad till mitt twitterkonto, där länkar jag allt material som publiceras på min blogg. Det är det enklaste  och smidigaste sättet att följa bloggen..  Ni följer mig här: @Johanstravblogg