Här kommer kvällens GS75-System:

Tillhör inte skaran som spikar de inledande avdelningarna utan satsar stenhårt och hoppas på favoritfall.. Ingen minns ju en fegis och vill man åt de stora slantarna så får man spänna bågen.

SPIKARNA:
ALCOY: Råstark som är starkt gynnad av distansen, spåret är förstås rejält chansartat så behöver en hel del klaff på vägen - men tror på rejäl körning om ledningen där favoriterna kan fälla varandra och då kan det vara en öppen gata för Peter Untersteiner som straffar samtliga över upploppet.

EXECUTIVE CAVIAR: En travare som ligger mig mycket varmt om hjärtat och som jag tror är gynnad ju längre dis tändern a är. Lite bortglömd denna gång och även om det blev bakspår så tror jag de rundar samtliga och spikar utan att blinka.


TILLSAMMANS ÄR VI STARKA”:

Vill Ni spela tillsammans med mig när det är GS75 eller V64 så är jag spelläggare i Facebook gruppen ”Tillsammans är Vi Starka” – klicka på länken och bli medlem i vår grupp, Välkommen!


Mina Andelar till V75  ovh V86 köper Ni här:

https://minandel.se/experter/johan/