FULL POTT PÅ TRE SYSTEM IGÅR - DAGS IGEN?


Det blev full pott under lördagen på hela tre av mina system, dels i mitt spiklösa system "Streckat Solklart", mitt spelvärda "Streckat Glasklart" samt i mitt privata bolag.  Tar med mig formen och känslan inför dagens  GS75 som går i de älskade kallbloden tecken.  


Vill Ni Rygga mina system gör Ni det via https://www.atg.se/torsvikstobak


Och idag, söndag konstruerar jagt vå system till dagens GS75-tävlingar. Info,  preliminära rader tillsammans med de senaste stora vinsterna ser Ni nedan:


1. "Analyserad och Klart" 192:-/andel: Det Prisvänliga Systemet Systemet som har en mängd vinster över 100.000:- och som i höstas spelade in närmare fyra miljoner på V86.


2 ."Analyserad Solklart", 200:-/andel: Mitt Spiklösa System. Systemet som hittat full pott flest gånger.


Välkomna!