Vill Ni följa mina andelssystem och analyser så kan Ni klicka på länken här nedan och lägga till mig  som vän på  Facebook:

SPIKARNA:Väler att konstruera mitt system med tre spikar.
  • Bästa Spiken: Hittar jag direkt i inledningen nämligen bestämt MELLBY FREE tillsammans med Björn Goop. Det är hästen som besitter klass och har fyra raka segrar tillsammans med Björn. Han lär tidigt styra offensivt och överta ledningen från startsnabba LOTUSATHENA som mer än gärna tar rygg på storfavoriten. Bästa hästen i spets lär leka hem denna avdelning, fast oavsett upplägg så är detta min solklara vinnare. Spelvärdet är visserligen extremt lågt men tror man bara slösar streck i onödan om man försöker fälla – värst emot är KISS ME TOOMA och LET’S TWIST A LOT.
  • Chansspiken: Här är Björn Goop tillsammans med WELL DONE LA MARC favorit och är en härlig travare som stortrivs över distansen. Är snabb ut men spåret grusar en hel del då det finns en trio startsnabba invändigt. CIGOR COYOTE och LOVE PALEMA lär laddas, men tror samtliga få svårt att ta en längd på ACTION LAUNCHER som stallet är sugna på att testa i spets. Det luktar vingelrisk för favoriten lång väg och risken är dessutom stor att det kan bli hård körning ifrån start. Då tror jag Mattias Djuse får loppet tillsammans med ETOSHA BOKO som tidigare visat att han går riktigt bra bakifrån och kan avsluta sylvasst. Har nu dessutom två lopp i kroppen så formen knackar på – tror de straffar samtliga över upploppet och spikar utan att blinka.
  • Den Tredje Spiken: Tar ställning för ett tredje ekipage i form av MR GOLDEN QUICK som visade upp en härligt imponerande inställning i årsdebuten och lär inte vara sämre till denna start – motståndet känns inte så svettigt så spiken känns helt klar
 LÅSET:  ”Den Startsnabba”, ”Den Starka” och ”Den Spurtstarka” –  är en kapabel trio.
  • GS75-6: lär årsdebuterande ORDER BY KEEPER vara först till plankan och trivs dessutom i spets. Kan sitta här hela vägen in i mål, men formen är förstås ett stort frågetecken och behöver kanske ett lopp i kroppen. Kan även vara så att Håkan Skoglund ger han ett defensivt upplägg och väljer att släppa till starka NAROLD VOX som lär vara först framme. NAROLD VOX har då toppchans, fast oavsett så har han goda chanser då han även tål att göra jobbet i spåren. BEAU MEC har visserligen sämsta tänkbara utgångsläge, men har gång på gång visat att han kan röra på sig till slut och är en självklar sista pusselbit i låset.
GARDERINGSLOPPEN: Här tror jag det kan skrälla rejält och garderar hårt.
  • GS75-2: En klar förstahäst är BO BOY,men har en skön skrällkänsla i denna avdelning och vill slå ett slag för TRAVAT FRONTLINE som är långtifrån säker i travet fast har snabba farter i kroppen – felfri så kan skrällen till 3% vara ett faktum.
  • GS75-3: I kallblodsloppet känns en trio stark – hästen med bäst kapacitet (SKUMMIS), hästen med form som tidigt kan sitta i ledningen (JÄRVSÖ JOMAR) samt på ekipaget som gör en intressantast årsdebut (SIPPSON) som dessutom styrs av kusken med FORM Björn Goop. Men bakom dessa finns några bortglömda fynd så streckar på med ytterligare en kvartett och vill speciellt vana för LILL MICKE som med sitt perfekta utgångsläge kan vara först i mål – spelad till 4% vilket är otroligt spelvärt.
  • GS75-7: Kvällens mest öppna lopp och hur jag än vänder och vrider på avdelningen så ser jag en mängd olika loppscenarier där i princip alla har segerchans om det bara skulle lösa sig längst vägen. Jag valde den enkla lösningen och tog med samtliga. Ekipage som är min självklara spetsfavorit är EDELSA och allt talar för att de släpper och liftar med i rygg på ledaren – med lucka över upploppet kan det bli intressant. Min första häst är annars MILLIE MILLIONAIRE som är ekipaget som troligen får överta ledningen – skulle sedan Brage Hansen kunna fuska bort delar av loppet så kan de mycket väl spåra hela vägen in i mål. Bortglömda från bakspår i denna spårtrappa är kapabla LINDA’S GIRLoch QUANTUM ESTELLE och skulle det lösa sig det minsta med lite ryggar längs vägen kan de plocka ner samtliga.