Är det dags för nya Stora slantar?

Känslan kan inte vara bättre då min analys levererat bra under en längre tid. I söndags satt vi med 6 rätt inför avslutningen och då var värdet uppe i över 260.000:-, men tyvärr kom galoppen för vårt singelstreck. Fast samtliga skrällar hittades och tar med mig känslan. V86-systemen har gått bra över tid och är övertygad att det snart sitter fina pengar på kontot.


Ni köper mina andelar här:

https://minandel.se/experter/johan/


Mina andelar har spelat in närmare 1.2 miljoner sedan i april.


Jag konstruerar fyra system till dagens tävlingar och här nedan följer info kring dem:

1. Inlämnat och Klart, 165:-/andel. Är mitt billigaste andelssystem, men då systemet består av 25 st andelar blir det ändå riktigt slagkraftigt. Motsvarigheten till detta bolag spelade in en kvartsmiljon på V75 i april.


2. ”Inlämnat Solklart”, 200:-/andel: Hade nypremiär för ett par månadader sedan där taktiken är att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Har dessutom sänkt andelspriset till 200:-. Detta system tror jag MYCKET på inför framtiden och har presterat mycket bra sedan starten – inte varit långt borta från de riktigt höga slantar.


3.”Inlämnat Såklart”, 350:-/andel. Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och som under de senaste veckorna varit ytterst nära en bra bit över miljonen. Dessa omgångar har genererat vinster på drygt 100.000:-. Systemet spelade in över 92.000:- i april på V86.


4. ”Streckat Glasklart”, 500:-/andel. Här satsar jag på en spik och gardera övriga avdelningar – är mitt slagkraftigare system.