Gör idag minicomeback och är superladdad - min djupgående analys är avklarad där jag studerat varje enskild travare i lopparkivet och har hittat ett flertal intressanta jackpotbud som är totalt bortglömda av de tidiga spelarna.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Ser ett högt spelvärde i omgången och då det inte blev någon podinspelning för min del denna veckan är längtan ännu större efter lördagens omgång. Totalt har mina andelar spelat in över 1.3 miljoner sedan i våras och satsar nu vidare emot nya slantar.

 

Jag konstruerar fyra system till lördagens tävlingar:

1. "Streckat och Spikat": Öppnar upp mitt jackpotsystem då det är miljoner i potten. Systemet är lite dyrare (500:-) och satsar på 2 spikar och går för att hitta guldkguldkornen i omgången för att hitta de stora pengarna.


2. "Streckat Såklart": Försöker hitta de fina slantarna genom att minst gardera de två största favoriterna hårt. En omgång i fjol resulterade bland annat i en vinst på 100.000:-, vilket gav andelsköparna 10.000:-/andel.3. "Streckat Solklart":  Har minskat ner antalet andelar från 25 till 1 st - så vid vinst är vi ett mindre antal som delar på vinsterna. Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Triumferat på V75 ett par gånger och har haft full pott på V86 fyra gånger sedan i november. I en omgång med många stora favoriter som är i fara kan detta systemet generera fina slantar.

 

4.  "Streckat och Klart": Är mitt billigaste system som ifjol var otroligt nära över 12 miljoner men slutade ändå med en kvarts miljon i vinst i våras. Detta system konstrueras med en spik.Välkomna!