122.000:- PÅ V86 I ONSDAGS - NU ÄR SIKTET INSTÄLLT MOT V75!

Finns många intressanta drag bakom de flesta favoriterna så tror på fina pengar även denna veckan. Totalt har mina andelar spelat in över 1.5 miljoner och i onsdags blev det full pott på V86 vilket genererade 122.000:-

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Vill Ni följa mina system när de aktiveras och när jag presenterar preliminära rader så kan Ni lägga till mig som vän på Facebook, https://www.facebook.com/v75tipset.

Jag kommer konstruerar fyra system till lördagens tävlingar och dessutom i vanlig ordning konstruerar jag tillsammans med min travkollega Björn Carlström vårt podsystem - info kring systemen ser Ni nedan:

1. "Streckat och Spikat":  Detta system konstruerar jag endast när det är extra pengar i potten och detta system är något dyrare (500:-/andel), men samtidigt blir det riktigt slagkraftigt. Det konstrueras ikväll med två spelvärda spikar och garderar sedan hårt i övriga avdelningar och går för de riktigt STORA slantarna.

2. "Streckat Såklart": Försöker ALLTID hitta de riktigt STORA slantarna genom att gardera de flesta stora favoriter. På den senaste månaden har detta system haft full pott två gånger.

 

3."Streckat Solklart": Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Triumferat på V75 ett par gånger och har innan dess haft full pott på V86 vid fem gånger sedan i november. I en jämn omgång med många favoriter som är i fara kan detta systemet generera fina slantar. Har minskat ner antalet andelar från 25 till 10, vilket innebär att vi är ett mindre antal som delar på vinsterna.

4. "Streckat och Klart": Är mitt billigaste system som ifjol var otroligt nära över 12 miljoner men slutade ändå med en kvarts miljon i vinst. I onsdags blev det dessutom full pott på V86 vilket gav över 122.000:-, så formen är god.

5. "Podcast Johan-Björn" är Björn Carlström och mitt podsystem som vi konstruerade i veckans avsnitt av "Stall V75 - En Podcast om Trav". Andelen kostar bara 88:-, vilket gör att systemet passar alla plånböcker.

Vill Ni lyssna på veckans avsnitt så gör Ni det här:
https://minandel.se/stall-v75-en-podcast-om-trav-173-momarken/

 

Välkomna att Köpa in Er!