ÄNTLIGEN DAGS FÖR V75:

Värd för tävlingarna denna vecka är grannbanan Halmstad som jag brukar besöka titt som tätt. Tiden går verkligen och vi är redan inne i mars, vilket innebär att barfotaförbudet hävs. Men det kan vara smart att följa väderprognosen, då det är rejält kallt på västkusten i skrivande stund - vilket kan leda till att skor och broddar blir ett måste. Just nu säger prognosen två minusgrader och historisk sätt brukar de få till banan vid sådana här väderförhållande, så de som vill rycka skorna har fortfarande goda chanser att göra detta. Annars erbjuder Halmstad ett upplopp som är något längre än snittet och det är alltid en kul parameter.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Det har blivit blev full pott på V86 under två veckor rad på tre system så hoppas och tror att formen sitter i under lördagens tävlingar.

 

SOM VANLIGT SKER ANALYSEN PÅ FÖLJANDE SÄTT:
Min djupgående analys avslutas under fredag eftermiddag - har då levt i lopparket under hela veckan och bedömt hästarnas senaste insatser. Under kvällen och natten mot lördagen inleder jag den detaljerade studien där löpförloppet sätts i fokus:
- Vem sitter i ledningen?
- Vem hamnar i dödens?
- Vem liftar med i rygg på ledaren?
- Vem får den perfekta ryggresan?
- Vem besitter bästa spurten?

Studerar även utgångsläget (hur har de presterar från det aktuella spårer förut), utrustning, presterade tider, kuskform samt stallform - men även hur träningsförhållanden sett ut. Detta vävs samman med de yttre förusättningar som bankonditionen och vädret som denna årstid kan vara helt avgörande.

Finns några intressanta bortglömda miljondrag i omgången så ser ett högt spelvärde i omgång .
Totalt har mina andelar spelat in över 1.3 miljoner sedan i våras och satsar nu vidare emot nya slantar.

 

Jag konstruerar tre system till lördagens tävlingar och dessutom i vanlig ordning konstruerar jag tillsammans med min travkollega Björn Carlström vårt podsystem - info kring systemen ser Ni nedan:

1. Streckat Såklart: Försöker ALLTID hitta de riktigt fina slantarna genom att gardera de flesta stora favoriter. Detta var system har haft full pott på V86 två veckor i rad vilket har gett 3.500:- per andel.

 

2. Streckat Solklart: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Triumferat på V75 ett par gånger och har innan dess haft full pott på V86 vid fem gånger sedan i november (senast igår). . I en jämn omgång med många favoriter som är i fara kan detta systemet generera fina slantar. Har minskat ner antalet andelar från 25 till 10, vilket innebär att vi är ett mindre antal som delar på vinsterna.

 

3. Streckat och Klart: Är mitt billigaste system som ifjol var otroligt nära över 12 miljoner men slutade ändå med en kvarts miljon i vinst. Blir det full pott på lördag? Taktiken är en spik och garderar övriga.

 


 

4. "Podcast Johan-Björn" är Björn Carlström och mitt podsystem som vi konstruerade i veckans avsnitt av "Stall V75 - En Podcast om Trav". Andelen kostar bara 88:-, vilket gör att systemet passar alla plånböcker. Det finns redan en preliminär rad publicerade för detta system som Ni kan gå in och kika på.

Vill Ni lyssna på veckans avsnitt så gör Ni det här: 

https://minandel.se/stall-v75-en-podcast-om-trav-33-halmstad/

 

Välkomna att Köpa in Er!