NYTT MILJONREGN PÅ V75?

Värd för tävlingarna denna vecka är Sundbyholmstravet och här är upploppet 182 meter, vilket är kortare än snittet så det är en fördel att sitta i främre träffen. Förra veckan hävdes barfotaförbudet, så det är fritt fram att rycka skorna om banan tillåter det. Som alltid i denna årstid är det smart att följa väderprognosen och i skrivande stund säger den uppehåll, runt nollgradigt och ingen vind att prats om (1-2 m/s).

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

 

Finns en hel del drag bakom de flesta favoriterna så tror på fina pengar även denna veckan. Totalt har mina andelar spelat in över 1.3 miljoner sedan i våras och satsar nu vidare emot nya slantar.

 

Förra veckan inkasserade mina andelar strax över 10.000:- och hoppas och tror på betydligt mer denna veckan. Jag kommer konstruerar tre system till lördagens tävlingar och dessutom i vanlig ordning konstruerar jag tillsammans med min travkollega Björn Carlström vårt podsystem - info kring systemen ser Ni nedan:

 

1. "Streckat Såklart": Försöker ALLTID hitta de riktigt STORA slantarna genom att gardera de flesta stora favoriter. På de senaste tre veckorna har detta system har haft full pott två gånger vilket har genererat 3.500:- per andel.

 

2. "Streckat Solklart": Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Triumferat på V75 ett par gånger och har innan dess haft full pott på V86 vid fem gånger sedan i november. I en jämn omgång med många favoriter som är i fara kan detta systemet generera fina slantar. Har minskat ner antalet andelar från 25 till 10, vilket innebär att vi är ett mindre antal som delar på vinsterna. Syustemet spelade in 5.500:- förra veckan.


3. "Streckat och Klart": Är mitt billigaste system som ifjol var otroligt nära över 12 miljoner men slutade ändå med en kvarts miljon i vinst. Blir det full pott på lördag? Taktiken är en spik och garderar övriga. Systemet spelad in 4.700:- förra veckan.

 


4. "Podcast Johan-Björn" är Björn Carlström och mitt podsystem som vi konstruerade i veckans avsnitt av "Stall V75 - En Podcast om Trav". Andelen kostar bara 88:-, vilket gör att systemet passar alla plånböcker.  Vill Ni lyssna på veckans avsnitt så gör Ni det här:
https://minandel.se/stall-v75-en-podcast-om-trav-103-eskilstuna/

 

Välkomna att Köpa in Er!