Levererar återigen Analysen?

Analysen var helt rätt ute under söndagens omgång och satt med 6 rätt inför avslutningen och värdet var strax under 300.000:-, men tyvärr så kom galoppen för mitt singelstrecket och det blev"bara " 6 rätt som slutade med dryga 18.000:- i Vinst. Satsar helt och fullt på veckans V75 och har studerat varje enskilt ekipage in i minsta detalj så har en klar och tydlig bild över omgången. Har hittat en rad intressanta drag som i skrivande är totalt bortglömda.


Ni köper mina andelar här:

https://minandel.se/experter/johan/


Mina andelar har spelat in strax under 1.2 miljoner sedan april.


Jag konstruerar fyra system till dagens tävlingar och här nedan följer info kring dem:


1. Streckat och Klart, 165:-/andel. Är mitt billigaste andelssystem, men då systemet består av 25 st andelar blir det ändå riktigt slagkraftigt. Detta system var riktigt nära en halvmiljon under gårdagen. Detta bolag spelade dessutom in en kvartsmiljon på V75 i april.


2. ”Streckat Solklart”, 200:-/andel: Har ett preliminärt systemförslag. Hade nypremiär för ett par månader sedan sedan där taktiken är att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Har dessutom sänkt andelspriset till 200:-. Detta system tror jag MYCKET på inför framtiden och har presterat mycket bra sedan starten – inte varit långt borta från de riktigt höga slantar.


3.”Streckat Såklart”, 350:-/andel. Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och som under de senaste veckorna varit ytterst nära över miljonen - fast dessa omgångar har genererat vinster på dryga 100.000:-. Systemet spelade in över 92.000:- i april.


4. ”Streckat Glasklart”, 500:-/andel. Här satsar jag på en spik och gardera övriga avdelningar – är mitt slagkraftigare system.