Nyhet: Kommer nu presentera en vidareutveckling när det gäller sponsring/donation till bloggen. Detta är en hobbyverksamhet som jag avsätter väldigt mycket av min lediga tid till och vissa veckor så räcker inte denna tid till som jag önskar. Jag vill inget hellre än ge Er läsare bästa möjliga förutsättningar för att hitta och rekommendera veckans vinnare till V75 och V86. Just därför har jag efter noga övervägning kommit fram till att en sponsring från Er läsare skulle kunnat lösa denna problematik. Jag Älskar detta, men för att utveckla bloggen vidare behöver jag avsätta mer tid och genom donationer kan vi göra bloggen ännu mer effektiv rent speltekniskt. Detta är definitivt inget sätt att tjäna pengar på, utan kommer utnyttja dessa bidrag till att "köpa mig" mer tid så jag kan utveckla bloggen vidare. Genom att Ni skänker och sponsrar bloggen så kan jag "få loss" mer tid till analyserna, vilket gör att jag kan arbeta igenom dem på ett helt nytt sätt. 


Systemförslag till V75/V86: Det som Ni läsare nu kommer ha möjlighet att göra är att sponsra bloggen och som tack får denna donation får Ni ett systemförslag för ett bestämd radantal (vilket Ni väljer själva). I första fas kommer det finnas tre olika radantal att välja mellan och dessutom finns dessa i en skrällversion.

100:- (400 rader)

200:- (800 rader)

500:- (2000 rader)

"Med Skräll": Väljer Du att lägga till skrällversionen till raden får Du ett systemförslag där syftet är att fälla favoriterna. 

* Radantalet kan skilja något mellan omgång till omgång. 

Swisha till:  0722 47 81 81  

*Glöm inte ange Din mailadress och det radantal som Du vill systemförslaget skall omfatta.


Väljer Du att donera 59:- kommer Du som tack för hjälpen få ett systemförslag skickar till Dig. Just därför är det viktigt att Du skriver Din mailadress i överföringen samt vilket radantal. Väljer Du att donera 99:- eller mer kommer Du dessutom få ett systemförslag till veckans V75. 


Tack: Är djupt tacksam för alla donationer och det är Ni läsare som gör att bloggen kan utvecklas vidare. Självklart tar jag som emot alla former av donationer stora som små - varenda krona räknas..