DAGS FÖR 7:E RAKA PÅ TOPPTIPPSET?


Mina analys hittade återigen samliga vinnare på Topptipset, vilket blev för 6:e dagen i rad. Utdelningen hade få däremot betydligt mer att önska då tyvärr favoriterna levererade. Fast tar såklart med mig både form och känsla inför dagens Topptips där jag satsar mot nya större slantar.


Vill Ni rygga mina system gör Ni det via länken https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22506-torsviks-tobak-o-spel


OCH SOM ALLTID: Utgår jag ifrån spelvärdet för att hitta de stora slantarna. Försöker hitta kupongrensar och singelstreckar väldigt sällan storfavoriter. Så det är givet att Helgarderat både Man C, Liverpool samt AIK på båda mina system.


Info kring mina system och preliminära rader ser Ni nedan 


1. ”På Topp med Ulvestål”, 81:-/andel: Konstrueras med två singelstreck och helgarderar övriga sex matcher. Systemet består av 10. st.andelar. 


2.”Helgarderat med Ulvestål”, 243:-/andel. Mitt helgarderade system är tillbaka där tar ställning i en match och helgarderar övriga sju. Här finns otroliga möjligheten att hitta omgången stora skrällar och går för de STORA utdelningarna. Systemet består av 10 st Andelar.