V75-4: En Dansande Chansspik?

Här kanske man inte skall spika, men en  rolig chansspik hade varit 2:Taketwoforatango (18%). Formen finns där, har tre raka triumfer och kan verkligen fälla allt. Närmsta utmanaren i mina ögon är 9:Cash A Cheque Em (8%) och han får verkligen inte räknas bort. Dessutom med Örjan för första gången och har även han tre raka segrar. Favoriten finns i form av 3:Cesar Sisu (38%) som denna gång styrs med Goop för första gången - han har spetschans och tillsammans med Björn kan det bli spets och slut. 7:Faloria Boko (4%) känns intressant - är riktigt stark och kan även speeda bra. Någon man kanske inte borde glömma bort är 11:Hawk Cliff (13%), fast ifrån detta spåret kan det bli svårt men bör ändå streckas. 

 

V75-5: Stall Redén gör det igen?

Här ser jag fyra stycken ekipage där vinnaren troligtvis hittas, men spiken ligger nära.. Vill ändå börja att nämna 5:Hero Sjöhammar (11%) som har två raka triumfer på V75 - så formen finns där. 9:Whitehouse Express (53%), som egentligen är ett grymt bra spikförslag! Klart spåret är inte det bästa, fast med tanke på instasen senast trots den usla starten så kan det faktiskt sluta med spik - är imponerad och spiken är kittlande! Ytterligare motbud finns i 4:Seedorf O.M.F (14%), som är en segerkandidat om han går felfritt. Slutligen vill jag nämna 1:Slide so Easy (8%) som resterat bra på sista tiden - det som oroar är spåret. Vill man nämna 5ytterligare ekipage är det 6:Digital Control (3%) samt 2:Top of the World (7%).

 

V75-6: Väljer att Gardera, trots Formraden!

Ett svårlöst lopp på förhand, där 2:Makethemark (56%) måste bli en första häst med tanke på hur formrader ser ut - ett spikförslag för den våghalsiga. 5:Urchin (6%) är en riktigt roligt utmanare med form (topp två i de tre senaste) - kan smyga med ifrån det här läget och utmanar helt klart. 4:Algot Zonett (9%) är stark i grunden och måste räknas tidigt. En som det pratas mer och mer kring är 1:Louie Brodde (8%), vilket inte är så konstigt med tanke på hans senaste insatser. Skulle han nå spets, så blir det riktigt intressant. Vill man strecka vidare så skall 3:Policy of Truth (14%) nu med Örjan samt Goops M.T.Le Bro (4%) också streckas!

V75-7: Gardering Krävs!

Omgångens kanske mest svårlösta lopp så det lär krävas en hel del streck. Första strecket blir helt klart 6:Tellmeastory (25%) som är otroligt fin och stark - skulle han kommer iväg hyfsat ifrån start med en bra rygg så finns goda möjligheter. 7:Talassio (7%) trivs otroligt bra i ledningen fast kommer bli svårt att nå täten härifrån - men kapaciteten finns. Spurtstarka 2:Wollafur (18%) måste alltid räknas, denna gång med ett bra spår dessutom. 3:Othello Face (8%) kan ifrån det här utgångsläge smyga med och överraska samtliga! 1:Scarlett Ribb (4%) når inte ledningen, men en resa i rygg på ledaren så är allt möjligt. Slutligen vill jag nämna 12:Ebony Boko (6%) som är otroligt formstark (topp tre, de fem senaste starterna) - behöver visserligen lite tur från det här spåret men med flyt så kan han fälla samtliga.