V75-5: Till ett lopp som kräver vidare analys, men självklar skall jag nämna några tankar. 6:Basic (49%) skulle kunna vara ett spikalternativ men nu finns det verkligen utmanare här.. 7:Angel Rain (15%) imponerade kanske inte jätte mycket sist, men detta är en kapabel häst som verkligen kan segra. En rolig utmanare skulle kunna vara 2:Magnesia (4%), har nu ett lopp i kroppen och imponerade verkligen i debuten! Min absoluta favorit häst i loppet är självklart 15:Jetset (5%), ett lopp i ryggar och sedan kan hon krossa allt över upploppet. Formen hos 13: Alvena Take It (5%) är verkligen bra, klart spåret är inte till hennes fördel men skall ändå räknas. Fler hästar är intressanta, men vidare analys krävs.

V75-6: Det första ekipage jag måste nämna är en personlig favorit och då pratar vi om 9:Bartender In (15%). Får han smyga med blir han livsfarlig över upploppet och kan krossa allt! Goops 6:Heartbreaker V.S (16%) är verkligen i form så blir mer än farlig. 5:King Sir Kir (21%) har radat upp fina insatser - topp tre i de senaste fem starterna. Men vem finns i samma startfält - jo 1:Global Republic (8%) som spurtade ner King Sir Kir på Åby!! Sist men inte minst får jag nämna 3:Fossens Bonus (20%), är visserligen något opålitlig men spåret är riktigt bra och räknas tidigt.

V75-7: Ett lopp som jag ännu inte nämnt är Harper Hanover och det ser jag verkligen fram emot ENORMT!!!! Topp ekipage och dessutom långlopp då mår jag ju som fisken i vattnet! 14:Bird Parker (17%) känns som den självklara första häst och en spik känns nära till hands. Grymt stark och i detta sällskap så ser jag han väldigt svårslagen ut. Men men men underbara Åke Lindblom med 11:Sauveur (39%) kan jag aldrig räkna bort. Så det blir att analysera detta loppet i detalj!