V75-2: Ett riktigt svårlöst lopp som lär innehålla en hel del streck... 2:Talassio (41%) är en alldeles för stor favorit, men når han ledningen så kan han leda länge. 5:Ymer Brick (8%), lär jag inte glömma bort denna gång - det var ju han som förstörde vår 7:a på Olympialördagen. Med tre raka vinster så måste även 7:Wasa Warrior (16%) räknas tidigt. 9:Frankie Brodde (5%) har ett helt ok spår, med tanke på att han inte är någon startkanon. Kan smyga med och spurta ner allt. Intressant!


V75-3: Det som känns mest intressant är att 10:Al´s Winnermede (8%) är såpass lite spelad och är verkligen ett kittlande spikförslag. Kan smyga med och tillsammans med Jorma kan de nå nya framgångar. Fast med tanke på hur 4:Sir Ratzeputz (18%) såg ut för ett par veckor sedan så blir jag såklart tveksam. Skall jag hitta utmanare till denna duon så blir det 5:Next To None Sib (35%), 6:Takethem (17%), 2:Radysin America (5%).

 

V75-4: När jag såg 11:Le Miracle (43%) live på Åby så blev jag nästan stum och så otroligt imponerad. Visst startspåret är inte det bästa, men tror att han kan vinna på de flesta upplägg. Spik! Skall jag vara orolig för någon så är det 4:Copimade (8%) som såg ruskigt fin ut för ett par veckor sedan och stall Westholm säger en hel del om vi pratar form. 2:Eldrick Boko (27%) är kanske en utmanare speciellt i från detta spår. Det luktar spik på Le Miracle lång väg!